HTML

Zspider alkotói blog

Friss topikok

  • Joleia: Kedves Zspider! Aranyos sztori, én hiszek ezekben a dolgokban és én rengeteg történetet tudnék me... (2017.10.02. 16:09) Horror Hava 2017: A macskák látják a szellemeket
  • doggfather: olvasd át még egyszer, mert tele van elgépeléssel! (2014.01.12. 08:44) Az Év 13 Legjobb Képregénye
  • The Comic Cat: Ilyenkor úúúgy örülnék, ha tudnám, hogy szívtál valamit előtte :D Egyébként, valahol igazat kell ... (2013.07.31. 11:18) GI Joe – Real american Trauma
  • Zspider: Tíz éve írok novellákat. Korábban írtam életem első képregény forgatókönyvét és van jó pár teli ra... (2013.03.25. 03:55) 10 éve írok
  • dobos4tamas: El kell majd mondanod, hogy mennek ezek a dolgok! Ahogy leírod, hogy szinopszist vár egy rajzoló t... (2012.04.12. 19:46) 2012: 2 képregény, 3 hónap alatt

2015.10.21. 18:40 Zspider

Horror Hava 3: Október Cirkusz 6

6. Véres szerelem

 

Nincs is szebb a fiatal pároknál! Annyi keserű és szomorú mese után legyen egy romantikus is! A történet az én égi akrobatáimról szól. Kötélről kötélre repülő kvartett kiket felettünk láthattok. Ruthven házaspár - Earl és Aubrey - és a leányuk Lanthe. A fiatal lány ifjú szerelme Bram. Ez a történet a két ifjúról szól.

Pont, ahogy most te kedves vendégem ámulva nézed a mutatványokat így tett Bram is. A szívét azonnal elrabolt a vékony ében hajú Lanthe. Szemei olyan sötétkékek voltak, hogy már lilásan fénylettek. A kevés lámpa fényében szinte világított ez a szempár. Minden este a fiú a sátorból hamar kiszaladt, hogy lássa a lányt kimenni és végre megszólítsa. Azóta szerelmes volt belé, amióta először látta bevonulni szülei vállán. Ám minden este ez a puha bőrű kerek arcú kedves egy másik fiúra nézett. Bram nem akart sokat. Csak azt az első estét mikor Lanthe a szemeibe pillantott. Mikor a pár először egymás lelkébe tekintett. A fiú érezte, hogy egy tóba merül el. A szerelem fojtogatta. Mindent tudni akart. Ám minden este, ha rajongók összegyűltek őt kerülték az akrobaták. A Ruthven család még rá sem nézett. Örömmel beszéltek a vendégekkel, de őt elkerülték.

A cirkusz két nap múlva elment volna és a fiú kezdett megörülni. Nem evett és nem aludt. Nem értette, hogy őt miért nem. Őt miért nem látják szívesen. Bármit megtenne a lányért. Bármit. A hold az ég tetején lassan ment lefelé, de ő csak egy hóhérbárd acélját látta a helyén. Aznap este nem hagyta magát. Látta, hogy szerelme egy újabb fiúval flörtöl. Nem bírta tovább. Félre taszítva mindenkit megérintette a szerelmét. A lány döbbenten nézett rá. Egy hosszú hónap után a pár újra egymás szemébe tekintett. Az idő örökre megfagyott.

- Miért nem engem?

Kérdezte szomorúan. Lanthe csalódottan elhúzta a kezét. Lenézően nézte a finomérintésű tenyeret. Csalódottan elfordult.

- Nem vagy készen. Azt hittem készen leszel…

A fiú értetlenül figyelte, ahogy a lány a kocsija felé megy. Újra átvágott a tömegen.

- De készen vagyok!

Mondta sírva. A szülők megindultek felé, de a lány bement a kis vagonjába.

- Nem.

A szülők dühösen hagyták ott Bramot.

Az nap este a fiú szétverte a szobáját. Üvöltött tört és zúzott. Nincsen készen. Nem értette mire nincsen készen. A nap feljött és lassan lement. Nincsen készen. Lüktetet a szó a fejébe. A hűvös és puha bőr érintése még mindig kényeztette a kezét. Bram lassan eszét vesztette miközben az égen megjelent a fehér korong újra.

- „Nem vagy készen”. Majd meglátja.

Súgta a fiú dühösen.

Aznap este nem volt a tömegben Bram. Lanthe keserűen ugrott a kötélről kötélre. Könnyeivel küszködött mikor kilépett a sátorból. A rajongók sem jöttek ki, de őt, ezt fel se fogta. A szülei panaszkodtak miatta, de őt már nem érdekelte. Csak el akarta hagyni a várost. El akarta hagyni a csalódást és Bram tekintetét.

A vagonjába belépve a padló nedves volt. Lámpást meggyújtva látta meg a rajongók tetemeinek tömegét. Még egy remegve térdelt Bram lábainál. A fiú lefogta a férfit. Fejét oldalra tartotta és mások vérével takarva őrült csillogással a szemében súgta.

- Végre értem.

Lantha először megrémült majd a szülei mosolyogni kezdtek és a a lány könnyezve mosolygott a szerelmére.

- Készen vagy.

Mondta a vámpír lány és eloltotta a lámpást.

Látjátok? A szerelem örök. Főleg, ha mások vére tartja fent. Hehehehe… hehhh…

 

Fazekas Zsolt

2015.10.20

Szólj hozzá!

Címkék: cirkusz Október Cirkusz Horror Hava 3 horror hava 3


A bejegyzés trackback címe:

https://zspider.blog.hu/api/trackback/id/tr218010217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása