HTML

Zspider alkotói blog

Friss topikok

  • Joleia: Kedves Zspider! Aranyos sztori, én hiszek ezekben a dolgokban és én rengeteg történetet tudnék me... (2017.10.02. 16:09) Horror Hava 2017: A macskák látják a szellemeket
  • doggfather: olvasd át még egyszer, mert tele van elgépeléssel! (2014.01.12. 08:44) Az Év 13 Legjobb Képregénye
  • The Comic Cat: Ilyenkor úúúgy örülnék, ha tudnám, hogy szívtál valamit előtte :D Egyébként, valahol igazat kell ... (2013.07.31. 11:18) GI Joe – Real american Trauma
  • Zspider: Tíz éve írok novellákat. Korábban írtam életem első képregény forgatókönyvét és van jó pár teli ra... (2013.03.25. 03:55) 10 éve írok
  • dobos4tamas: El kell majd mondanod, hogy mennek ezek a dolgok! Ahogy leírod, hogy szinopszist vár egy rajzoló t... (2012.04.12. 19:46) 2012: 2 képregény, 3 hónap alatt

2014.07.25. 04:22 Zspider

SDCC csütörtöki hírek

Én itt csak a képregényes híreket írom le, mert a többiről több tucat filmes/sorozatos és videójáték honlap fog úgyis írni.

 

DC Digital

Injustice Year Three. Az új fejezetben a mágia támad Supermanre, hogy végre megállítsák a hódító volt szuperhőst. Egyik új főszereplőnk Constantine lesz.

Flash Season Zero. Az új tévésorozat képregény adaptációja, ami a pilot és a sorozat első része közti időszakot meséli el.

Arrow 2.5 Ebben a második és harmadik évad közti sztorit mesélik el az alkotók.

Sensation Comics. Wonder Woman saját digitális antológiája, mint az "Adventures of Superman" vagy a "Tales of the Dark Knight". Az első két részt Gail Simone írja.

Smallville Chaos. A digitális folytatása a tévésorozatnak mostani sztorijával kezd eljutni az Infinity Crisis történetig, ami egy visszatérő elem jelenleg a dcnél (Futures End, Multiverstiy, JL Beyond, stb).

Batman '66: Lost Episode. A kiadó megvette a jogokat az elveszett utolsó Batman epizódhoz. Harlan Ellison forgatókönyvét alkotják újra képregényben.
A többi nem igazán hír csak az eddig ismert információk ismétlése volt.

Boom Studios

Clive Barker  népszerű Hellraiser franchise új képregénnyel bővül. Clive Barker's Hellraiser: Bestiary egy antológia sorozat lesz, ami a Mesék a Kriptából érzésű EC horror antológia képregényeket próbálja majd felidézni a Hellraiser világában.

Avatar Press

Ismételten csak az újdonságnak számító híreket írom le.

Garth Ennis Caliban című képregénye 7 részes mini sorozat lesz.
Ennis és Justin Jordan fogják írni a Crossed horror sorozatot, ami a 100. nagy szám után egy 11 részes történetbe kezd Ennis által.

Extincion Parade, Max Brooks könyve 2015-ben visszatér egy harmadik fejezettel.

Justine Jordan (Spread, Dead Body Road írója) pedig új sorozatot indít a kiadónál Dark Gods néven.

Kis elfogultság, de személyesen nekem eddig a legnagyobb hír, hogy Alan Moore (Watchmen, Neonomicon) és Jason Burrows (Noenomicon) készítik a Providence című képregényt, ami a Lovecrafti horror ihlette Neonomicon folytatása lesz. Egy 12 részes történet, ami hűen az író eddigi alkotásaihoz elképzeli milyen is lehet egy Providence, ahol Lovecraft történetei megtörténtek, vagy megfognak történni. Az író két éve kutat a témában. A megjelenés 2015 közepére várható.

Marvel: Avengers & X-men AXIS

Rick Remender (Uncanny Avengers, AXIS írója) és Jerome Opena (akivel az uncanny X-force-on dolgoztak együtt) alkotnak egy új ogn-t. Avengers: Rage of Ultron, pontosan a második Avengers film megjelenésére várható. A képregény része lesz a kontinuitásnak mégis önálló olvasmány lesz, hogy a film rajongói is élvezhessék. Ez lesz Ultron visszatérése a kiadóhoz. Az egyik oldalt láthatjátok a cikk tetején.

Az All-new Captain America lapjain Steven Rogers (az eredeti kapitány) szereplő lesz, mint egy idős tanácsadó, a bölcs vezér. Közben Falcon, az új kapitány társnak megkapja Ian-t a mostani Captain America lapjairól partnernek, Nomad kódnévvel. A képregényben a Hydra feltámadása lesz a főtéma, az író beakarja hozni a  terrorszervezetet és igazi félelmetes óriássá alakítja azt.

AXISról sokat nem mondtak el. Akik nem tudnák: Az AXIS az októberben induló event a marvel képregényekbben, ahol Vörös Koponya újdonsült telepatikus erejével az egész világot térdre kényszeríti. Az lesz az első Marvel event hosszúúú ideje, ahol a szuperbűnözőknek igazán lesz szerepük és nem csak jó fiúk fogják egymást ütlegelni. A képregény 9 részes, 3 rajzoló rajzol három részt, amik egy hónapban jelenek meg és teljesítenek egy fejezetet a sztoriból. Az első miatt lesz Tony Starknak fehér páncélja. Vízió visszatér, hogy újra fontosabb szerpelő legyen. Plantman szerepel a képregény legelső számában az új dizájnjával, de főleg azért, mert később a sztori után ő még elő fog kerülni Remender valamelyik képregényében.

Az egyik legkorábbi terv az volt, hogy az AvsX történet végére a teljes Avengers eltűnik/meghal és a helyükbe is az X-men lép, pont a nagy film megjelenésére, de az írók nem vállalták be a dolgot. Megvan az oka, hogy ez évben nincsen X-men panel, de nem kell aggódni a kedvenc mutánsainkért. Bár az F4 kimarad az AXISból a következő eventben fontos szerepük lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: képregény kepregeny SDCC San Diego Comic-con


A bejegyzés trackback címe:

https://zspider.blog.hu/api/trackback/id/tr46542685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása