HTML

Zspider alkotói blog

Friss topikok

  • Joleia: Kedves Zspider! Aranyos sztori, én hiszek ezekben a dolgokban és én rengeteg történetet tudnék me... (2017.10.02. 16:09) Horror Hava 2017: A macskák látják a szellemeket
  • doggfather: olvasd át még egyszer, mert tele van elgépeléssel! (2014.01.12. 08:44) Az Év 13 Legjobb Képregénye
  • The Comic Cat: Ilyenkor úúúgy örülnék, ha tudnám, hogy szívtál valamit előtte :D Egyébként, valahol igazat kell ... (2013.07.31. 11:18) GI Joe – Real american Trauma
  • Zspider: Tíz éve írok novellákat. Korábban írtam életem első képregény forgatókönyvét és van jó pár teli ra... (2013.03.25. 03:55) 10 éve írok
  • dobos4tamas: El kell majd mondanod, hogy mennek ezek a dolgok! Ahogy leírod, hogy szinopszist vár egy rajzoló t... (2012.04.12. 19:46) 2012: 2 képregény, 3 hónap alatt

2017.04.29. 21:57 Zspider

A Triskelion Éve

Boldog Újévet!

Boldog Triskelion Évét!

 

2017 éve helyett egy új irodalmi évet kezdek. Ez lesz a Triskelion Éve. Ez egy művészi kísérlet lesz számomra. A tavalyi év végén és ennek az évnek az elején sok komoly nehézséget kellett legyűrnöm így fontos lett számomra, hogy új nézőpontot keresek magamnak. Ez lett a Triskelion Éve, egy "év", amit összekötök ezzel a szimbólummal. A triskelion az élet vagy a halál szimbóluma, a végtelenségé és a koreaiaknál a menny, föld és ember összhangjának a szent szimbóluma. Ez egy ősi kelta szimbólum és ezért a kettősségért választottam. A műveimben mindenhol ott lesz a trikselion égi jelként, mint egy csillagjegy, ami mint a mieink jóslatok válnak valóra és sorsok teljesednek be. 

Minden művemben benne lesz egy-egy eleme vagy maga a jelkép így vagy úgy. Ameddig ez az év tart addig a történeteim sokkal elemibbek lesznek, nyersebbek és vadabbak. Visszatérek egy eredetibb, ősibb ihletű művekhez. Jó ideje a regényem miatt pihenőre vettem a novellákat, de ez évben sokkal több évnyi csendemet töröm meg és elárasztom a netet és a világot a műveimmel. Az első mű holnap lesz, ami egy összefoglaló az új (terveim szerint) minden évben megjelenő egy hónapos esemény, mint a Horror Hava, ez lesz az Újnap hava. Májust fogom ezzel az őrülettel megtölteni, ahol a halál és horror helyett ünnepi boldog és reményeim szerint szép történeteket írok. Erről mesélek többet holnap. Bár az első novella, ami megjelenik az itt lesz az Újnap Hava: Beltane. Valójában nem ez lesz az első.  Ezért írom azt, hogy más lesz a publikációs sorrend és az év sorrendje, mivel szeretném, hogy a Beltane ünnepe meglegyen tartva rendesen. Remélem ez a projekt lesz olyan jó, mint amennyire az én reményeimet fel keltette. Bárhogyan is legyen... Boldog Új évet!

Művek sorrendben:

1. Gothic fantasy novella, még nincs pontos címe

2. Bárd: Szörnyeteg

Ez a novella a megszokott február és március vége között megjelenő Bárd novella, amit pár Bárdot ihlető és számomra fontos ember születésnapjai miatt tartok ekkor.

3. Főnixdal

Személyes értekezés, esszé, hogy mi is történt velem mostanság, hogyan gyűrtem le a gyász hozta depressziómat.

4. Újnap Hava: Beltane

5. Sárkányölő

Tervezett művek még: Az eddigi műveim nagy közös kalandjuk egy rejtélyes hihetetlen fegyverért. Horror Hava: Samhain. Még több novella lesz köztük egy versenyre tervezek párat írni.

 

Továbbá: nyár célja, hogy elinduljon a saját honlapom! itt végre egy egységes adatbázisban lesz minden novellám, képregényem, cikkem és előadásom. Egy gyönyörű csomagba akarom gyűjteni a karrieremet és mindenhez írok útmutatásokat és bemutatókat. 

Szólj hozzá!

Címkék: zspider Esszé Beltane Újnap hava A Triskelion Éve


A bejegyzés trackback címe:

https://zspider.blog.hu/api/trackback/id/tr4412468115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása