HTML

Zspider alkotói blog

Friss topikok

  • Joleia: Kedves Zspider! Aranyos sztori, én hiszek ezekben a dolgokban és én rengeteg történetet tudnék me... (2017.10.02. 16:09) Horror Hava 2017: A macskák látják a szellemeket
  • doggfather: olvasd át még egyszer, mert tele van elgépeléssel! (2014.01.12. 08:44) Az Év 13 Legjobb Képregénye
  • The Comic Cat: Ilyenkor úúúgy örülnék, ha tudnám, hogy szívtál valamit előtte :D Egyébként, valahol igazat kell ... (2013.07.31. 11:18) GI Joe – Real american Trauma
  • Zspider: Tíz éve írok novellákat. Korábban írtam életem első képregény forgatókönyvét és van jó pár teli ra... (2013.03.25. 03:55) 10 éve írok
  • dobos4tamas: El kell majd mondanod, hogy mennek ezek a dolgok! Ahogy leírod, hogy szinopszist vár egy rajzoló t... (2012.04.12. 19:46) 2012: 2 képregény, 3 hónap alatt

2019.10.29. 13:38 Zspider

Kőkorszak: Vörös Farkas (Horror Hava)

Tudom, hogy ennek a fejezetnek múlt hét hétfőn kellett volna kijönnie, de sajnos az idő kicsúszott az ujjaim közül, cserébe a következő három napba több kisebb fejezetet kaptok. Tartsátok nyitva a szemeteket még ma jön egy új rész!

Kőkorszak Vörös Farkas

 

A tónál a vadászok fáradtan ültek le inni. Napok óta kerestek vadat, de a hideg időszak elűzte mindet. A hűvös időben dideregve és az éhségtől kínozva ültek a víz partján. A barlanglakók sokat megéltek rövid idő alatt. Mióta a végtelen erdőt fertőzött zöld vérű népség járja, minden törzs háborúra készen áll. Sajnos ez elkergette a jó vadakat és a vadászok egyre tehetetlenebbé váltak.

A szenvedésből egy hangos loccsanás riasztotta fel őket. Felkapva a fegyvereiket egy vörös hajú erős asszonyt találtak, a hideg ellenére meztelenül állt a tóban és határozott gyors mozdulattal csapta ki a halat a víz partjára.

A vadászok ámulva nézték egy a nőt. Sosem láttak hozzá hasonló, apró, csupa izom, mégis telt alkatú. Sárgás szemei megpillantották a zavartan bámuló vadászokat.

- Nincs vad?

Kérdezte nehézkesen, idegen akcentussal. Emberként szólt, de nem emberi módon. A két vadász úgy vélte tán nem ismerik a törzset, amiből származik. Félve bólintottak neki és az a tó partján fuldokló halak felé biccentett. A két férfi bizonytalanul odamerészkedett és lopva elvett egy-egy halat. Azonnal enni kezdtek, mint a kiéhezett vadak foggal tépték szét a még élő halakat.

- Nekünk se volt már – mondta a nő és elindult kifelé a vízből. – Egyszerűen nem jöttek elő az állatok. Lassan már emberek vadásztak ránk. A húsunkért.

A két vadász teli szájjal ámulva nézte a gyönyörű, tökéletes nőt, ahogy kiemelkedett a vízből teljesen meztelenül, a lemenő nap fénye csillogott az élénken világos és szeplős testén. Az apró lányból hihetetlen erő sugárzott. Ellenben a két napbarnított, sötét hajú óriással, akik gyengének és fáradtnak tűntek. Nem lehetett volna megmondani a nő meglepő szavai vagy szépsége taglalta le őket jobban.

- Aztán jött egy ember, vörösben azt mondta, ha mi is vöröset hordunk, akkor segít nekünk.

A nő kilépett a tóból és a parton heverő szőrméért nyúlt. Egy világos vörös bundáért, amit lassan felvett elfedve bájait. Ám az alakja alakult és változott a bundával, a teste recsegett és ropogott. A két vadász félve hátrált, de morgásra lettek figyelmesek. Körbe vették őket a rőt szőrű farkasok csapata. Visszafordulva a gyönyörű lány is egy karmazsin bundás fenevaddá vált.

- Jó alku volt – morogta a farkassá vissza alakult lány, miközben társaival körbe zárták a vadászokat. – Azóta nem vagyunk éhesek.

A vadászok halál sikolyait lassan elnyomta Charos kacaja.

Szólj hozzá!

Címkék: novella Novella Horror Hava horror hava A Vadkan Éve Kőkorszak Kőrkoszak: Horror Hava


A bejegyzés trackback címe:

https://zspider.blog.hu/api/trackback/id/tr9315270506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása