HTML

Zspider alkotói blog

Friss topikok

  • Joleia: Kedves Zspider! Aranyos sztori, én hiszek ezekben a dolgokban és én rengeteg történetet tudnék me... (2017.10.02. 16:09) Horror Hava 2017: A macskák látják a szellemeket
  • doggfather: olvasd át még egyszer, mert tele van elgépeléssel! (2014.01.12. 08:44) Az Év 13 Legjobb Képregénye
  • The Comic Cat: Ilyenkor úúúgy örülnék, ha tudnám, hogy szívtál valamit előtte :D Egyébként, valahol igazat kell ... (2013.07.31. 11:18) GI Joe – Real american Trauma
  • Zspider: Tíz éve írok novellákat. Korábban írtam életem első képregény forgatókönyvét és van jó pár teli ra... (2013.03.25. 03:55) 10 éve írok
  • dobos4tamas: El kell majd mondanod, hogy mennek ezek a dolgok! Ahogy leírod, hogy szinopszist vár egy rajzoló t... (2012.04.12. 19:46) 2012: 2 képregény, 3 hónap alatt

2014.10.11. 19:03 Zspider

NYCC szombati hírek 1. rész

Az első panel, amiről bejelentéseket írok az a Wolverine a képregényekben Rozsomák és filmekben Farkas halálának paneléből lesznek.

- Wolverines: Heti sorozat lesz, amit Charles Soule, Ray Fawkes írnak és Nick Bradshaw rajzol. A sorozat főszereplői Daken (Logan fia, jelenleg Apokalipszis egyik volt lovasa), X-23 (Logan női klónja), Rejtély és Kardfog kényszerű szövetséget kötnek egy őrült kalandban, ahol az egyetlen céljuk a túlélés.

- Amazing X-men: Chris Yost, a sorozat írója felfedte, hogy a 15. számmal a történetben visszatér a Buldózer.

- Újabb Deadpool minit kapunk, amit valószínűleg Cullen Bunn fog írni (ő írta a Night of the Living Deadpool, Deadpool vs Carnage, Deadpool kills Deadpool, stb), de ez még nincsen megerősítve. A mini címe: Return of the Living Deadpool a Night of the Living Deadpool mini folytatása lesz.

Kisebb hírek:

- All-new X-factor 20. számmal megszűnik. Úgy tűnik Peter David nem is indítja újra már a címet.

- All-new X-men lapjain az Ultimate világban ragadt időutazó X-ek sztorijában kapunk egy csatát X-23 és Jimmy Hudson, az Ultimate Logan fia között.

- Death of Wolverine The Logan legacy egy 7 részes mini lesz, aminek nyitó és záró számait Soule írja és a köztük lévő részekben más-más írók más-más Loganhez közeli személy szempontjából mutatja be a hős halálának elfogadását.

- Weapon X Program pedig hasonlóan a Death of Wolverine miniből jön, amiben az X fegyver kísérletek félkészen vagy sikertelenül megalkotott áldozatai elszabadulnak és túlélést keresnek. Ezt is Soule írja és az elmondása szerint ez lesz a a Frankenstein és Runaways keveréke.

- Life after Logan című egyrészes képregényben különböző alkotók mutatják be az X-menek reakcióit egy antológiában.

Képek és cikk részletesebben

Szólj hozzá!

Címkék: képregény comics comic kepregeny képregények NYCC New York Comic-con Comic-con


A bejegyzés trackback címe:

https://zspider.blog.hu/api/trackback/id/tr956781297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása