HTML

Zspider alkotói blog

Friss topikok

  • Joleia: Kedves Zspider! Aranyos sztori, én hiszek ezekben a dolgokban és én rengeteg történetet tudnék me... (2017.10.02. 16:09) Horror Hava 2017: A macskák látják a szellemeket
  • doggfather: olvasd át még egyszer, mert tele van elgépeléssel! (2014.01.12. 08:44) Az Év 13 Legjobb Képregénye
  • The Comic Cat: Ilyenkor úúúgy örülnék, ha tudnám, hogy szívtál valamit előtte :D Egyébként, valahol igazat kell ... (2013.07.31. 11:18) GI Joe – Real american Trauma
  • Zspider: Tíz éve írok novellákat. Korábban írtam életem első képregény forgatókönyvét és van jó pár teli ra... (2013.03.25. 03:55) 10 éve írok
  • dobos4tamas: El kell majd mondanod, hogy mennek ezek a dolgok! Ahogy leírod, hogy szinopszist vár egy rajzoló t... (2012.04.12. 19:46) 2012: 2 képregény, 3 hónap alatt

2013.10.14. 18:00 Zspider

Horror Hava - Smink

Mai történetemhez a régi klasszikus Mesék a Kriptákból lopok némi ihletett

Smink

Andrea izgatottan sétált a maszkok és dobozok között. A smink és bábmester csak morogva pakolgatta az asztalra a felszerelését. A sötét teremben csak a három tükörrel felszerelt sminkasztal volt rendesen bevilágítva. A lány olyan lelkesedéssel nézegette a díszeket, mint egy gyermek a cukorkabolt csokoládéit. Szinte mindnél visszatartotta magát, hogy ne kezdje őket fogdosni. Egynél mégis megtorpant. A hatalmas farkas fejet óvatosan érintette meg.

- Ez… ezt használták a tavalyi évadzáróban?

- Heh…

Morogta a választ a sminkmester. Andrea nem, mert többet kérdezni, mert látta mennyire rosszkedvű a férfi. Pedig számára ez volt élete legboldogabb pillanata. Imádta ezt a tévésorozatot és mindig is szerepelni akart rajta. Félve, apró léptekkel közelítette meg a székét. Még beülni, sem mert csak a kezével simította végig a piros műbőrt. Végig csak arra gondolt, hogy hány más színész ült ebben. Egyszerűen lenyűgözte. A férfi nem volt türelménél így egy rántással a székbe rakta. A lány megszeppenve nézett fel.

- Nagy rajongója vagyok a munkáságának.

- Heh… - morogta a sminkmester.

- Láttam minden részt vagy ezerszer! Imádom a sorozatot és, ahogy maga megteremti a deformációkat… az hátborzongató.

- Heh…

A férfi savanyúan elhúzta a száját. Unott rutinnal lekötözte a lány kezeit a csuklójánál. Az megrémült először majd elmosolyodott.

- A smink miatt kell ugye? Hogy ne ugorjak el és kenjünk össze mindent?

- Heh…

- Mondja, hogy csinálja? A fájdalom, a sebek olyan élethűek mindig.

- Heh… régen… kemény munkával, de aztán egyre nehezebb lett. A technológia fejlődi, de é csak öregszem. Jönnek új fiatal amatőrök és sok cég inkább megcsináltatja számítógépen az egész effektet. Aztán rájöttem.

A férfi elővett egy zöld üveget két vastag kesztyűben.

- Minek vacakolni a sminkkel, a trükkökkel, ha maguk nevenincs kis csitrik úgyis eltűnnek a rész végén?

A lány izzadt homlokkal próbált a férfi felé fordulni, de a kötés miatt csak a szeme sarkából látta, ahogy a sminkes az üveggel közeledik.

- Te leszel a saváldozat ugye? Heh…

Szólj hozzá!

Címkék: novella halloween horror hava


A bejegyzés trackback címe:

https://zspider.blog.hu/api/trackback/id/tr345566942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása