HTML

Zspider alkotói blog

Friss topikok

  • Joleia: Kedves Zspider! Aranyos sztori, én hiszek ezekben a dolgokban és én rengeteg történetet tudnék me... (2017.10.02. 16:09) Horror Hava 2017: A macskák látják a szellemeket
  • doggfather: olvasd át még egyszer, mert tele van elgépeléssel! (2014.01.12. 08:44) Az Év 13 Legjobb Képregénye
  • The Comic Cat: Ilyenkor úúúgy örülnék, ha tudnám, hogy szívtál valamit előtte :D Egyébként, valahol igazat kell ... (2013.07.31. 11:18) GI Joe – Real american Trauma
  • Zspider: Tíz éve írok novellákat. Korábban írtam életem első képregény forgatókönyvét és van jó pár teli ra... (2013.03.25. 03:55) 10 éve írok
  • dobos4tamas: El kell majd mondanod, hogy mennek ezek a dolgok! Ahogy leírod, hogy szinopszist vár egy rajzoló t... (2012.04.12. 19:46) 2012: 2 képregény, 3 hónap alatt

2017.10.23. 13:00 Zspider

Horror Hava 2017: Tökéletes Férfi

Milyen a tökéletes férfi? Milyen a jó randi? Mennyi igaz a pletykákból? Hogyan kapcsolódik mindez a szellemekhez?

 

Tökéletes Férfi

 

- Én mondtam, hogy odaégetik a steaket.

- Tudom-tudom - legyintett a férfi. - Hallgatnom kellett volna rád.

A nő büszkén bólogatott, és a férfi felpillantott a házra. A léptei lassultak, majd meg is állt.

- Van kedved egy kicsit feljönni?

A lány bizonytalanul körbetekintett.

- Megértem, ha nincs kedved, de becsszó rend és tisztaság van! Hát tudod... férfi szinten. Hat év után sem tanultam meg rendesen elrakni a cuccaimat.

- Az első piszkos alsógatyánál távozom! - Csattant fel a lány és a férfi megkönnyebbülve sóhajtott egyet.

Bátran a ház kapuja felé indult meg, még párszor visszapillantva, hogy a nő tényleg követi-e.

- Nem ígérem, hogy nem találsz alsógatyát, én mindig a legfurcsább helyeken találom meg őket, de azt ígérem, hogy mind tiszta lesz!

A páros kacagva megindult a ház lépcsőjén felfelé.

Az ajtón belépett egy férfi és egy nő. A férfi levette a másikról a kabátot majd felakasztotta azt a fogasra. A nő addig érdeklődve nézett körbe.

- Érezd magad otthon! - Mondta a férfi és levette kabátját.

A nő egy képet vett fel az egyik asztalról. Arról egy kis, vékony, szőke lány mosolygott vissza rá.

- Ő volt az? - Kérdezte a nő mire a férfi kabáttal a kezében megdermedt.

A nő nem vette észre, hisz a képet nézte, de inkább letette és a vendéglátója felé fordult. A férfi arcáról eltűnt a mosoly, csak komorság maradt.

- Na vetkőzz - parancsolta a férfi.

- Annyira még nincs meleg - felelte kacagva a barna hajú nő, de a férfi sztoikusan figyelte tovább. A nő hangja elhalt és picit megrémült.

- Mi van? Mit nézel? Csak nem vagy olyan hülye, mint amilyenek tűnsz. - mondta gyűlölettel a hangjában a férfi - Megetettelek most gondolom, ezt akarod.

A férfi rámarkolt a saját nemi szervére a farmeren keresztül, és megrázta azt. A nő köpni-nyelni nem tudott. Nem akart hinni a füleinek.

- Ne húzzuk már az időt, ezért pakoltad ki ezeket az undorító csöcsöket nem? - mutatott a könnyeivel küszködő nő dekoltázsára. - Nagyobb tőgyeid vannak, mint egy tehénnek!

- Hagyd abba... - súgta a szipogó nő. - Ez durva, állj le.

- Ugyan már bocikám, mi a faszt zavar téged, örülj, hogy valaki hajlandó hozzád szólni, sőt örülj, hogy hajlandó vagyok bemocskolni veled a faszomat. Tudod mit? Ne piszkoljuk be az ágyat veled, csak hajolj itt előre, aztán mehetsz isten hírével.

Sokan mondták a nőnek, hogy a férfi durva és bunkó, de nem akarta elhinni, ám ekkor nála is eltört a mécses. Bőgve lekapta a kabátját a fogasról. Valamit mondani akart, de nem jött ki szó a száján, csak pofon vágta a férfit és kirohant. Az pár pillanatig még állt az ajtót nézve majd akaratlanul a falnak dőlt. Nagyokat sóhajtva a mosdóba sétált, léptei nehezek és fáradtak voltak. Megmosta az arcát a csapnál majd a tükörbe nézett értetlenül.

- Mi a franc a baj velem? - Kérdezte értetlenül.

Nem látta a tükrében sem a szőke hajú lány szellemét, aki simogatta az arcát.

- Semmi baj nincs veled. Tökéletes vagy. - súgta a férfi fülébe, mintha az hallaná. - Nem érdemelnek meg ezek a szar kurvák. Csak velem voltál boldog, csak velem leszel az. Örökre velem.

Szólj hozzá!

Címkék: Horror Hava horror hava Szellemek Horror Hava 2017


A bejegyzés trackback címe:

https://zspider.blog.hu/api/trackback/id/tr3813059914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása