HTML

Zspider alkotói blog

Friss topikok

  • Joleia: Kedves Zspider! Aranyos sztori, én hiszek ezekben a dolgokban és én rengeteg történetet tudnék me... (2017.10.02. 16:09) Horror Hava 2017: A macskák látják a szellemeket
  • doggfather: olvasd át még egyszer, mert tele van elgépeléssel! (2014.01.12. 08:44) Az Év 13 Legjobb Képregénye
  • The Comic Cat: Ilyenkor úúúgy örülnék, ha tudnám, hogy szívtál valamit előtte :D Egyébként, valahol igazat kell ... (2013.07.31. 11:18) GI Joe – Real american Trauma
  • Zspider: Tíz éve írok novellákat. Korábban írtam életem első képregény forgatókönyvét és van jó pár teli ra... (2013.03.25. 03:55) 10 éve írok
  • dobos4tamas: El kell majd mondanod, hogy mennek ezek a dolgok! Ahogy leírod, hogy szinopszist vár egy rajzoló t... (2012.04.12. 19:46) 2012: 2 képregény, 3 hónap alatt

2015.10.06. 19:41 Zspider

Horror Hava 3: Október Cirkusz 2

2. Tükörterem

 

Ah… a tükrök terme. Mily csodás hely. Varázslatos. Mindenki kedvence. Itt lehetsz magas, mint egy tölgy, apró, mint egy törp, izmos és kövér. Az álmok földje ez. De jól vigyázz. Okkal félték az ősi népek a tükröt. Látni magad nem természetes dolog és a mi tükreink eltorzítják még eme képet is. Megtéveszt, és ha nem figyelsz, elveszel.

Emlékszem még sok éve egy kis szőke lány lépett be a kapukon. Kacagott és rohant a tükrök között. Élvezettel nézte magát izomkolosszusként. Lenyűgözte minden egyes darab.

Mégis egy volt, mi megragadta a figyelmét. Egy apró tükröt talált magának. Ezen ő tökéletes volt. Fakó és töredezett haja csillogott. Szürke pattanásos bőre élettel teli és hibátlan. Tartása büszke és boldog, sehol a meghajlott fáradtság és keserűség. A lány percekig nézte a tükörképét és az őt. Majd nagyot sóhajtott és megindult tovább.

A tükör széléről koppant vissza. Nem látta, nem tudta megmondani, de valami volt ott és nem tudott tovább menni lassan a tökéletes mása pedig eltűnt.

Én már csak egy boldog lányt láttam elfutni és bent egyet sírni a tükörben. Nem volt szívem kivinni a szobából miközben könyörgött, hogy „gyere vissza.” Talán ha belépsz magad is hallhatod a hangját. Talán ha belépsz magad is lakótársa lehetsz a szőke kislánynak.

Hehe… hehh…

Fazekas Zspider Zsolt

2015.10.03

Szólj hozzá!

Címkék: cirkusz Horror Hava horror hava Október Cirkusz Horror Hava 3 horror hava 3


A bejegyzés trackback címe:

https://zspider.blog.hu/api/trackback/id/tr57913594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása