HTML

Zspider alkotói blog

Friss topikok

  • Joleia: Kedves Zspider! Aranyos sztori, én hiszek ezekben a dolgokban és én rengeteg történetet tudnék me... (2017.10.02. 16:09) Horror Hava 2017: A macskák látják a szellemeket
  • doggfather: olvasd át még egyszer, mert tele van elgépeléssel! (2014.01.12. 08:44) Az Év 13 Legjobb Képregénye
  • The Comic Cat: Ilyenkor úúúgy örülnék, ha tudnám, hogy szívtál valamit előtte :D Egyébként, valahol igazat kell ... (2013.07.31. 11:18) GI Joe – Real american Trauma
  • Zspider: Tíz éve írok novellákat. Korábban írtam életem első képregény forgatókönyvét és van jó pár teli ra... (2013.03.25. 03:55) 10 éve írok
  • dobos4tamas: El kell majd mondanod, hogy mennek ezek a dolgok! Ahogy leírod, hogy szinopszist vár egy rajzoló t... (2012.04.12. 19:46) 2012: 2 képregény, 3 hónap alatt

2014.07.28. 03:42 Zspider

SDCC szombati és vasárnapi hírei

Sajnos szombaton internet hiányában elmaradt a hírközlés, de nem baj, mert így egy sokkal szebb és nagyobb csomaggal állhatok ma elétek. A két nap során már csakis marvel címeket jelentettek be. Lássuk őket.

A marvel  megörökölte új anyacégétől (Disney) a Star Wars jogokat és be is jelentettek három új címet.

- Star Wars. Jason Aaron (Southern Bastards, Original Sin  írója) és John Cassady (Astonishing X-men rajzolója)

A sorozat az Új Remény után fog játszódni azonnal és megmutatja merre is vitte hőseinket az élet a nagy csata után. Aaron kiemelte, hogy ez egy érdekes helyzet mivel most már van egy generáció, akik szerint Anakin egy nagyszerű hős és a fehér vértes katonák a jófiúk.

- Star Wars: Darth Vader. Kieron Gillen (Young Avengers írója) és Salvador Larocca

Ez a cím az előző ellenpontja. Vadert és birodalmat követi a hatalmas bukás után. Vadernek újra vissza kell állítania a hatalmát és becsületét mielőtt a birodalom omladozni kezdene.

- Star Wars: Princess Leia. Mark Waid (Daredevil írója) és Terry Dodson (a Muse rajzolója)

Öt részes mini, ugyanúgy az Új Remény eseményeit követi, de szorosan Leia szemszögéből, akinek fel kell dolgoznia a teljes népe kihalását.

- Uncanny X-men Annual

AZ Uncanny X-men 17. számában Tempus, az ausztrál fiatal mutáns lány eltűnt, majd mikor előkerült évekkel idősebb volt. A lány Brian Bendis (a sorozat és annual írója) szerint a legártatlanabb és aranyosabb személy a legveszélyesebb és félelmetesebb erővel. Ez az időbuborékokat generáló lány megjárta a poklot és az annual elmeséli pontosan mi is történt vele.

- S.H.I.E.L.D. Marik Waid és változó rajzolók

A sorozat a képregényes marvel univerzum shield ügynökeit követi. Specifikusan Coulson ügynököt és az általa küldetésenként válogatott ügynököket és szuperhősöket. A sorozatban fognak megjelenni az Agents of Shield képregényes karakterei is, de hely lesz bennük olyan őrült párosításoknak, mint Rocket Racoon (Guardians of Galaxy) és Howard (The Duck).

- Death of Wolverine: The Weapon X Program. Charles Soule (She-hulk, Inhumans, Red Lanterns, Death of Wolverine és Sawmp.thing)  és Salvador Larroca

Rozsomák halála nagy űrt generál a marvel univerzumban, de még rosszabb, hogy helyett ad olyan dolgoknak, mint a cég, ami alkotta az adamantium karmos gyilkost. Soule ebben az öt részes miniben a program új egységeit követi és megígérte az olvasóknak, hogy kapunk pár igazán fontos új karaktert.

Akik nem tudnák: Wolverine tavaly a Wolverine vol 5 során egy különleges mikró organizmus ellen elvesztette a regenerációját. A mostani képregényében megpróbált alkalmazkodni a helyzetéhez,d e ez egyre kevésbé ment, ahogy egyre több nemezise használta ki a helyzetét. Szeptemberben így a Death of Wolverine 5 részes mini során (amit Soule ír) látni fogjuk Logan végső harcát, ami után a hős biztosan (egy időre... ismerve a képregényeket) elesik.

- Original Sin Annual. Jason Latour (Southern Bastards és Wolverien and the X-men) és Enis Cisic

Ez a képregény visszamegy és elmesél valamennyit Woodrow McCord életéből, aki a bolygót védte mindenféle kozmikus és űr rémségektől mielőtt elhunyt és a feladatot Nick Furyra bízta volna.

Aki nem tudná: Az Original Sin a jelenleg tartó event, egy nyolc részes mini, amiben a hősök holtan találják Uatut, a bolygó szemlélőjét. Kiderül, hogy a milliárd éves figyelőnk minden titkunkat a szemeiben tárolta így megindul a hajsza a gyilkos és a titkok után.

- Spider-woman. Dennis Hopeless és Greg Land

Új Póknő sorozat főszerepben Jessica Drew-val, a kém, bosszú angyal, katona, nyomozóval. Az első sztori még a Spider-verse történetben lesz, ahol Póknő beveti minden szakértelmét, hogy túlélje a több realitáson át folyó háborút. Állandó mellékszereplője lesz a borítón is látható Silk, az új pókerejű hölgy, az Original Sin során jelent, meg és őt is megmarta a pók, ahogy Peter Parkert azon a napon.

 

Ezzel vége az SDCC 2014-es híreinek, köszönöm, hogy velem tartottatok :)

Szólj hozzá!

Címkék: képregény kepregeny képregények SDCC San Diego Comic-con


A bejegyzés trackback címe:

https://zspider.blog.hu/api/trackback/id/tr726550479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása